Markedsføring i den digitale tidsalder byr på muligheter vi aldri har sett maken til, men det byr også på utfordringer. Markedet har utvidet seg, og forbrukere på utkikk etter en spesifikk tjeneste vil møte hundre- eller tusenvis av alternativer å velge mellom når de søker på Google. Derfor er det et mål for enhver bedrift å bli lagt merke til på nettet, enten det gjelder flere følgere på instagram, en viral post eller trafikk på bedriftens hjemmeside.

Blant alle resultatene som kommer når man søker etter produkter og tjenester på Google, bør bedriften din strebe etter å komme så høyt opp på resultatlisten som mulig. De fleste velger jo å klikke på en av de første linkene som vises fremfor å bla seg mange sider bakover. Av nettopp denne grunn er søkemotoroptimalisering et begrep alle markedsførings genier har god kjennskap til. Søkemotoroptimalisering vil si å bruke metoder som resulterer i at hjemmesiden din rangerer høyt på Googles søkeresultater. En av de beste og mest effektive metodene er såkalt “linkbuilding.”

Linkbuilding går ut på og få andre hjemmesider til å linke til sider på hjemmesiden din, med mål om å rangere høyere hos søkemotorer. Linker fungerer nemlig som valuta på internett, der nettsider som har mange er dem blir sett på som pålitelige og blir belønnet med høy plassering hos Google. Metoden gir gode resultater, men det er viktig at den gjøres riktig. For å øke trafikken på eget nettsted er det viktig at linkene til bedriften din blir plassert på anerkjente sider som er relevante for din bransje.

Bedriftsbasen.no er et av Norges mest besøkte nettsider, og hjelper bedrifter med å øke trafikken til egne hjemmesider. Med tusenvis av linker fra hele verden rundt innenfor alle ulike bransjer, vil bedrifter linket til av Bedriftsbasen.no øke rangeringen hos søkemotorer som Google. Underveis i registrering velger man bransje og lokalisering, slik at oppføringene inneholder relevant informasjon og med det blir sett på som pålitelig av søkemotorene.

Denne metoden er en av de lureste bedriften din kan bruke for å øke trafikk og synlighet på nett, og det er heller ikke en dyr investering. Bedriftsbasen.no har blitt omtalt av store aktører som Bloomberg, CNN og FOX, og blitt nominert til Norsk Designråds Innovasjonspris. Å registrere hjemmesiden din på Bedriftsbasen.no går kjapt og enkelt, betalingen går via Paypal. Etter betaling er gjennomført vises bedriften din i den relevante kategorien. Antall besøkende på en bedrifts hjemmeside går hånd i hånd med bedriftens salgstall. Takket være internett har markedet utvidet seg, og forbrukere har et overveldende tall butikker og tjenestetilbydere å velge mellom. Nordmenn handler på nett som aldri før, og dersom du vil at forbrukere skal velge nettopp din bedrift bør du passe på at bedriften havner høyt oppe i søkeresultatene hos Google, Yahoo eller Bing. Bedriftsbasen.no er et av de mest bruke nettsidene i Norge, og tilbyr bedrifter søkemotorvennlige linker til en lav og rimelig pris. Ved å benytte deg av Bedriftsbasen.no vil bedriften din få bedre plassering hos søkemotorene, og med det øke trafikken til egen hjemmeside.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *